Gerstorp-Västergård

Nyproduktion i attraktivt läge i västra Linköping

Strax norr om det familjevänliga området Malmslätt skapas ett idylliskt område omgivet av Östgötaslätten. Här har man naturen som närmaste granne med åkerlandskap, beteshagar och naturstråk vid tomtgräns med sjön Roxen inom synhåll. Vi erbjuder vår egen H-husmodell, ett enplanshus med 6 rum, tvättstuga med grovingång och två badrum. Respektive hus har ett tillhörande garage med förråd om cirka 60 kvadratmeter. Villorna byggs emellertid med lösvirke, vilket innebär att man som köpare kan välja att anpassa sitt hus efter egna preferenser. Med cirka 3 minuter till Malmslätt och tio minuter till centrala Linköping är detta ett optimalt läge för familjen med barnomsorg, skolor och affärer i närheten med en direkt anslutning till E4:an.

Försäljningen har redan påbörjats med en tomt såld och en reserverad. Tre tomter återstår och försäljningen sker via Sofia Tjernberg på Svensk Fastighetsförmedling.

För mer information: https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/ostergotland/linkoping/linkoping/malmslatt/kaga-gerstorp/348552

https://www.hemnet.se/nybyggnadsprojekt/fantastiskt-lage-strax-utanfor-malmslatt-19022455

Fler bilder:

Adress:

Snabbfakta:

Fastighetsbeteckning:​

:​

Antal lokaler:​

Antal hus:​

Byggår:​

Intresserad av fastighetsutveckling?